Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina vindt u onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen. 

Verzending & retouren

Op een werkdag (ma-vrij) vóór 23:59 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Een levering op zaterdag is dus mogelijk indien u op vrijdag vóór 23:59 uur een bestelling plaatst.

 

Uitzonderingen
– Op zaterdag voor 15:30 besteld, is maandag in huis. 
– Bestelt u op zaterdag na 15:30 of op zondag, dan ontvangt u het pakket dinsdag in huis.
– Op officiële feestdagen bezorgen en versturen we niet.
– Let op: we zijn altijd afhankelijk van onze vervoerders Bpost, DHL, DPD of Post NL. We kunnen dus nooit 100% garanderen dat de bezorg-afspraak wordt nagekomen.

Wij leveren alle bestellingen gratis bij een minimale bestelwaarde van €25,-.
Bestelt u voor minder dan €25, dan rekenen wij €5.95 verzendkosten.

Wilt u het product retourneren? U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Dit herroepingsrecht geldt alleen voor particuliere aankopen. Indien u een zakelijke aankoop heeft gedaan, heeft u helaas geen recht om de aankoop te retourneren. Onderstaand vindt u onze retourvoorwaarden opgesomd.

Retourvoorwaarden:
– retouren moeten uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst van de bestelling, worden aangemeld via onderstaand formulier.
– het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in schone staat te worden geretourneerd (bij voorkeur in de originele verpakking).
– de retour- en verzendkosten zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed.
– na indienen van het retourformulier, ontvangt u de retourprocedure, deze dient nauwkeurig opgevolgd te worden.

Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Bovendien ontvangt u binnen 12 uur na het versturen van uw bestelling automatisch een Track & Trace code zodat u uw bestelling nauwkeurig kunt volgen. 

Bestelling / producten

Mocht u een klacht hebben over onze service of onze producten dan vinden we dat natuurlijk erg vervelend. We staan dan ook voor u klaar om dit op te lossen. Mocht het een product gerelateerde klacht zijn dan willen we u vriendelijk verzoeken om het klachtenformulier in te vullen. Uw klacht kan dan direct in behandeling worden genomen. 

– Uw bestelling is mislukt door bijvoorbeeld een mislukt betaling. Bekijk daarom altijd even of het bedrag is afgeschreven van uw rekening. Mocht dat niet het geval zijn dan willen we u verzoeken de bestelling opnieuw te plaatsen. Mocht dat wel het geval zijn en u geen bevestiging hebben ontvangen dan is onderstaande reden meestal de oorzaak.

– U heeft per ongeluk een verkeerd e-mailadres ingevoerd bij de bestelling waardoor onze mails niet kunnen worden afgeleverd. U kunt ons een e-mail sturen zodat wij uw bestelgegevens kunnen aanpassen.

Mocht u niet online een bestelling willen of kunnen plaatsen dan is het ook mogelijk om telefonisch of per e-mail te bestellen.

Het kan wel langer duren voordat uw bestelling wordt geleverd omdat het gehele proces handmatig dient te worden doorlopen door onze collega’s.

Scroll naar boven
Bigbags kopen

nU 5% EXTRA KORTING

Gebruik kortingscode: welkom5 tijdens het afrekenen.